Tømrerfirma til udskiftning af vinduer og døre i Odense

Montering, reparation og udskiftning af døre og vinduer

Er din bolig dårligt isoleret? Så er du kommet til det rette sted. Tømrerfirmaet Storm & Handwerk tilbyder montage, renovering og udskiftning af vinduer i Odense og resten af Fyn. En udskiftning af rådne, utætte eller ikke energioptimeret vinduer og døre kan både skabe et bedre indeklima og have en positiv effekt på dit på dit varme- og elforbrug. Vi udskifter alle typer døre, lige fra altandøre til branddør.

Professionel opmåling og vejledning

Vi kommer naturligvis gerne ud og giver inspiration og ideer til dine nye vinduer og døre, hvor vi selvfølgelig også gerne laver opmålingen kvit og frit. Vi giver en grundig vejledning og gode tips til, hvordan du får det bedste resultat. Er du mere til gør-det-selv, så er vi stadig klar med rådgivning og opmåling, og du kan naturligvis købe vinduer og døre af høj kvalitet igennem os.

Skal dine vinduer og døre udskiftes i forbindelse med et større projekt, tilbyder vi også at stå for totalentreprisen. Vi kan hjælpe med nybyg og tilbyg samt tagarbejde. Kræver opgaven VVS-arbejde, har vi faste samarbejdspartnere til at hjælpe med dette.

Lad os stå for din udskiftning af døre og vinduer

Skal vi hjælpe dig? Du er meget velkommen til at kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud.  Du har mulighed for at ringe til os på telefon 70 20 42 82, sende en mail til kontakt@stormhandwerk.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os nu

Referencer