Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre i Odense

Skal du have udskiftet vinduer eller døre? Så er du kommet til det rette sted. Tømrerfirmaet Storm & Handwerk tilbyder udskiftning, montage og renovering af døre og vinduer i Odense og resten af Fyn. En udskiftning af rådne, utætte eller ikke energioptimeret vinduer og døre kan både skabe et bedre indeklima og have en positiv effekt på dit på dit varme- og elforbrug.

Opmåling og vejledning

Vi kommer naturligvis gerne ud og giver inspiration og ideer til dine nye vinduer og døre, hvor vi selvfølgelig også gerne laver opmålingen kvit og frit. Vi giver en grundig vejledning og gode tips til, hvordan du får det bedste resultat. Er du mere til gør-det-selv, så er vi stadig klar med rådgivning og opmåling, og du kan naturligvis købe vinduer og døre af høj kvalitet igennem os.

Skal dine vinduer og døre udskiftes i forbindelse med et større projekt, tilbyder vi også at stå for totalentreprisen. Vi kan hjælpe med nybyg og tilbyg samt tagarbejde. Kræver opgaven VVS-arbejde, har vi faste samarbejdspartnere til at hjælpe med dette.

Lad os stå for udskiftningen af dine vinduer

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på 70 20 42 82 eller send en mail til kontakt@stormhandwerk.dk.

Skriv til os nu