Tømrerfirmaet Storm & Handwerk – Din specialist i udskiftning af vinduer og døre i Odense!

Montering, reparation samt udskiftning

Er din bolig dårligt isoleret? Så er du kommet til det rette sted. Vi forstår vigtigheden af et godt isoleret hjem, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med montage, renovering og udskiftning af dine døre og vinduer i Odense og hele Fyn. En udskiftning af rådne, utætte eller ikke energioptimeret vinduer og døre kan både skabe et bedre indeklima og have en positiv effekt på dit på dit varme- og elforbrug. Vi udskifter alle typer af døre, lige fra altandøre til branddøre.

Professionel opmåling og vejledning

Vi kommer naturligvis gerne ud og giver inspiration og ideer til dine nye vinduer og døre, hvor vi selvfølgelig også gerne laver opmålingen kvit og frit. Vi giver en grundig vejledning og gode tips til, hvordan du får det bedste resultat. Hælder du mere til gør-det-selv, så er vi stadig klar med rådgivning og opmåling, og du kan naturligvis købe vinduer og døre af høj kvalitet igennem os.

Skal dine vinduer og døre udskiftes i forbindelse med et større projekt, tilbyder vi også at stå for totalentreprisen. Vi kan hjælpe med nybyg og tilbyg samt tagarbejde. Hvis opgaven kræver VVS-arbejde, har vi faste samarbejdspartnere til at hjælpe med dette.

Lad os stå for din udskiftning af dine døre og vinduer

Skal vi hjælpe dig? Du er meget velkommen til at kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud.  Du har mulighed for at ringe til os på telefon 70 20 42 82, sende en mail til kontakt@stormhandwerk.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os nu

Referencer