Nyt tag og tagrenovering

Få professionel hjælp til tagrenovering eller nyt tag.

Hos Tømrerfirmaet Storm & Handwerk udfører vi alle former for tagarbejde på hele Fyn. Vi leverer kvalitetsløsninger og laver grundigt forarbejde, der sikrer den rette ventilation af taget, grundig isolering og afdækning samt oprydning, når vi er færdige med projektet.

Professionel rådgivning

Taget er en vigtig komponent af dit hus. Derfor er der mange ting, der skal tages højde for, når du skal have lagt nyt tag eller renovere det. Hos os får du ærlig og professionel vejledning og rådgivning, så du får det tag, der passer til dit hus og dine behov.

Inden vi begynder arbejdet, kommer vi ud og giver taget et gennemsyn samt giver et uforpligtende tilbud på opgaven. På den måde er du sikker på, at dit tag er i den bedste stand. Skal taget laves i forbindelse med et større projekt, tilbyder vi at stå for totalentreprisen for dit byggeri, hvor vi har samarbejdspartnere, der hjælper med VVS.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi lægge dit nye tag? Så tøv ikke med at sende en mail til kontakt@stormhandwerk.dk eller ringe til os på 70 20 42 82. Vi er klar til at finde den rigtige løsning til netop dit tag.

Skriv til os nu

Referencer