Nybyggeri og tilbygning i Odense og på Fyn

Står du overfor et mindre, eller mere omfattende projekt? Så er Tømrerfirmaet Storm & Handwerk klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder det meste indenfor nybyggeri bl.a. tilbygninger og nyt tag i Odense og resten af Fyn. Vi har mange års erfaring og tilbyder et hav af muligheder for nybyg, renovering og tilbyg til dit hjem.

Få ført dine drømme ud i livet med nybyggeri

Hos Tømrerfirmaet Storm & Handwerk har vi speciale i at føre din drøm om nybyggeri ud i livet. Vi følger dit projekt fra A-Z og hjælper med alt lige fra rådgivning og vejledning til udførelsen og det færdige resultat. Som kunde hos os er det dig, der er i centrum. Dit projekt er vigtigt, og vores mål er at levere et stykke arbejde, som du er helt tilfreds med. Derfor bruger vi gerne den ekstra time eller det ekstra møde for at være sikre på, at din drøm bliver ført ud i livet.

Har du brug for at det hele bare kører, tilbyder Storm og Handwerk at stå for din totalentreprise. Læs mere om vores totalentreprise her.

Skal vi stå for dit nybyggeri eller din tilbygning?

Har du spørgsmål til vores service, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 20 42 82, send en mail til kontakt@stormhandwerk.dk eller udfyld vores kontaktformular. Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste tilbygning eller nybyggeri. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os nu

Vil du se billeder af vores arbejde?

Referencer