Totalentreprise og renovering i Odense

Går du med tanker om en renovering af boligen? Lad Tømrerfirmaet Storm & Handwerk stå for din totalentreprise i Odense og resten af Fyn. Et byggeprojekt kan hurtigt løbe løbsk, da det er en stor mundfuld, der både kræver tid, overskud og faglig viden. Derfor tilbyder vi at stå for totalentreprisen for din renovering, tilbygning, nybyg eller andet byggeprojekt.

Én kontaktperson under hele forløbet

Når du vælger Tømrerfirmaet Storm & Handwerk til at stå for din totalentreprise, får du én kontaktperson under hele forløbet. Kom til os med din idé, så udarbejder vi et færdigt tilbud med alle detaljer. Vi sørger for VVS, arkitekt, elektriker, og hvad end der skal bruges. Således fungerer vi som bindeled under hele projektet.

Dette, mener vi, skaber god kontakt og tillid mellem dig og os som entreprenør. Vi følger byggeprojektet fra start til slut og hjælper gerne med vejledning til, hvor du kan ansøge om byggetilladelse og håndværkerfradrag. Kort fortalt, med os som totalentreprenør slipper du for at bruge mange penge eller unødig energi på at finde alt selv.

Skal vi stå for totalentreprise?

Kontakt os ved at ringe på 70 20 42 82 eller send en mail til kontakt@stormhandwerk.dk med din forespørgsel.

Skriv til os nu