Totalentreprise og renovering i Odense

Tømrer- & byggefirma med mange års erfaring

Står du overfor et større byggeprojekt? Hos Tømrerfirmaet Storm & Handwerk står vi meget gerne for din totalentreprise i Odense og resten af Fyn. Et byggeprojekt kan hurtigt løbe løbsk, da det er omstændigt og kan være en stor mundfuld, der både kræver tid, overskud og faglig viden. Derfor tilbyder vi at stå for totalentreprisen for din renovering, tilbygning, nybyg eller andet byggeprojekt.

Totalentreprise med én kontaktperson

Når du vælger Tømrerfirmaet Storm & Handwerk til at stå for din totalentreprise, får du én kontaktperson under hele dit forløb. Kom til os med din idé, så udarbejder vi et færdigt tilbud med alle detaljer. Vi sørger for VVS, arkitekt, elektriker, og hvad end der skal bruges. Således fungerer vi som bindeled under hele projektet.

Dette, mener vi, skaber god kontakt og tillid mellem dig og os som entreprenør. Vi følger byggeprojektet fra start til slut og hjælper gerne med vejledning til, hvor du kan ansøge om byggetilladelse og håndværkerfradrag. Kort fortalt, med os som totalentreprenør slipper du for at bruge mange penge eller unødig energi på at finde alt selv. Vi tilbyder også vores service i forbindelse med tilbyg og nybyg.

Kig i vores referencer og se hvad vores kunder siger om os.

Vi tilbyder også assistance til mindre projekter, som udskiftning af vinduer og døre.

Skal vi stå for din totalentreprise?

Har du spørgsmål i forbindelse med vores service eller priser? Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på 70 20 42 82, sende en mail til kontakt@stormhandwerk.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os nu

Referencer