Profil

Tømrerfirmaet Storm & Handwerk er et alsidigt tømrerfirma i Odense, der udfører alt fra de mindre hustømreropgaver til større erhvervsopgaver, hvor vi inddrager vores samarbejdspartnere. Virksomheden blev stiftet i 2009 og består i dag af 14 fastansatte. Hos os er du og dit hjem i trygge hænder. Vi er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for ordentligt håndværk.

Kunden i fokus

Hos os er du som kunde altid i centrum. Vores mål er at føre din byggedrøm ud i livet og bruger derfor gerne ekstra tid, så vi er sikre på, at du får præcis det, som du ønsker. Ønsker du at være en del af projektet, er dette også muligt. Vi har stor fokus på service og god dialog, så du ved, hvad du kan forvente af os.

Som professionel tømrer / totalentreprenør, er det vigtigt for os, at du er tilfreds med os og vores arbejde. Derfor yder vi altid en professionel og solid indsats, da dette skaber det gode ry – og dermed en sund forretning.

Hør nærmere

Lyder vi til at være den rette tømrer for dig? Så kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Ring til os på 70 20 42 82 eller send en mail til kontakt@stormhandwerk.dk.

Skriv til os nu