Peder Henriksen, Fraugde

Da vi valgte at få bygget en udestue, skulle vi finde håndværkere til at udføre opgaven.
Vi hørte fra nogle bekendte, kun rosende ord, som havde fået udført arbejde af tømrerfirmaet Storm & Handwerk ApS .
Vi tog kontakt til firmaet, som viste sig at være et par flinke, friske, dygtige og engagerede unge mennesker som kunne tilbyde en totalentreprise på vores projekt. Vi fik et tilbud, som tiltalte os, og derfor fik firmaet arbejdet.
Arbejdet blev sat i gang, og gik efter planen. Folkene kom til tiden som aftalt, og lige fra starten blev der af tømrerfirmaet fulgt op på projektet også med under entreprenørerne.
Vi har fået en virkelig flot udestue, som selv vores familie og venner roser.
Vi har efterfølgende anbefalet firmaet til andre med samme gode resultat.
Vi har og også siden fået udført flere opgaver til vores fulde tilfredshed.

Med venlig hilsen.
En meget tilfreds kunde
Peder Henriksen, Fraugde

Søren Aarhus, Hødersvej

”Vi fik S&H anbefalet af en direktør for et fynsk entreprenørselskab til vores totalrenovation af et træhus i Odense V. Og vi blev ikke skuffet. På trods af at der var tale om et vinterbyggeri sørgede S&H for at både tidsplan og budget holdte. Samtidig var der aldrig tvivl om at kvalitet i alle processer var 1. prioritet for S&H. Da vi på det tidspunkt var bosiddende i Jylland var det også en stor hjælp at S&H tog styringen over hele byggepladsen og koordinerede alle aktiviteter med de andre håndværkere. Vi har anbefalet S&H videre til familie og venner og bruger dem selv fortsat.”

Søren Aarhus, Hødersvej.

Fie og Jens Erik, Odense

Vores længe nærede ønske om at få renoveret vores garagebygning og bygget den sammen med hovedhuset i form af et orangeri, er tæt på at blive gjort til virkelighed af Tømrerfirmaet Storm & Handwerk. Udover udførelsen af tømrer/snedkerarbejdet har de stået for ledelsen af hele byggeriet og sørget for nødvendige ekstra fagfolk som kloakmester, vvs-installatør, blikkenslager, murer og elektriker. Denne planlægning er forløbet glidende, og undervejs har de været gode til at diskutere mulige løsninger med os. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af arbejdet og kan meget snart glæde os over en flot ny ende af huset. Vi vil med glæde anbefale andre at lade tømrer/snedkerarbejde udføre af firmaet Storm & Handwerk.

Fie og Jens Erik, Odense.

Gert og Else Hein, Fraugde

Vi vidregiver gerne vores bedste anbefaling af Storm & Handwerk……. I 2010 skulle vores hus totalrenoveres … vi valgte Storm & Handwerk, det har vi aldrig fortrudt.

Arbejdet er udført med stor omhu og engagement. Vi har været fuldt ud tilfreds med arbejdet og hele processen omkring det. Vi har fået et fantastisk hus – hvor vi også efterfølgende har brugt firmaet til andre opgaver – vi kan varmt anbefale at bruge Storm & Handwerk.

Mange hilsner
Gert og Else Hein, Fraugde.

Lene Størup, Tornbjerg

“Jeg skulle have nye vinduer, døre samt nye gavle i efteråret 2011. Jeg kontaktede Jesper, og fik ham ud for at give et tilbud. Tilbuddet var meget konkurrenedygtigt, og jeg fik flere gode ideer til, hvordan det kunne se ud. Arbejdet blev udført håndværksmæssigt flot, og det var nogle behagelige mennesker, at have gående. Venner og familie der efterfølgende har set det er også enige i, at det er godt lavet og til en absolut fair pris.”
– Lene Størup, Tornbjerg.

Vores Kunder siger:

“Storm Handwerk har skaffet de specielle vinduer, jeg gerne ville have i min billardstue derhjemme – og så har de sat dem i. Det lyder måske ikke af så meget, men dét, der gjorde den store forskel, var, at vores aftale blev holdt til punkt og prikke.
Håndværkerne kom til tiden, de var smilende, dygtige og knivskarpe til at finde den rette løsning for mig. Og så har de fornuftige priser.
Jeg vil til hver en tid anbefale andre at bruge Storm Handwerk.”

KONTAKT OS

Tømrerfirmaet Storm &
Handwerk ApS

Højbyvej 11
5260 Odense S
Tlf: 70 20 42 82

Storm og Handwerk benytter døre og vinduer fra KPK og Outline– det er god dansk kvalitet.